Εταιρικό

Προφίλ

Η Σαμέρκας Α.Ε., αποτελεί μία αμιγώς ελληνική εταιρεία και ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών. Με τη σημερινή της δομή και μορφή ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1973, προϋπήρχε όμως στον χώρο της εμπορίας πετρελαιοειδών και λιπαντικών με την επωνυμία Σ. Σαμέρκας & Σια Ο.Ε ήδη από το 1951.

Ακολουθώντας μία συνεχόμενα δυναμική πορεία ανάπτυξης, η Σαμέρκας Α.Ε. σήμερα απασχολεί πάνω από 50 άτομα. Στη σύνθεση του προσωπικού της υπάρχουν πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς και προσωπικό εξαιρετικής εμπειρίας και απόλυτης εξειδίκευσης. Επίσης διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Καβάλα, ιδιόκτητες αποθήκες λιπαντικών στην ΒΙ.ΠΕ. Καβάλας και 11 ιδιόκτητα πρατήρια καυσίμων στη Β. Ελλάδα.

Μοναδικές λύσεις για
Επαγγελματίες

70 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης
70 χρόνια στην υπηρεσία του καταναλωτή
70 χρόνια στην καινοτομία του καυσίμου
70 χρόνια στη διασφάλιση της κορυφαίας ποιότητας
70 χρόνια στη φροντίδα του κινητήρα

Το Όραμα μας

Το όραμά μας είναι η Σαμέρκας Α.Ε να καταξιωθεί ως μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες εμπορίας και διακίνησης ενέργειας, με επίκεντρο τον ίδιο τον άνθρωπο, προσφέροντας με έντιμο και υπεύθυνο τρόπο, ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία εφαρμόζει συνειδητά μία πολύπλευρη κοινωνική, αλλά και περιβαλλοντική πολιτική, τόσο στο κομμάτι της επειχηριματικής δραστηριότητάς της, όσο και σε εκείνων των υποδομών και της διάρθρωσής της.

Δραστηριότητες

Η εταιρεία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της BP για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, και έναν από τους παλαιότερους στην Ελλάδα, διαθέτοντας τρεις βασικούς κλάδους δραστηριότητας. Ο κάθε κλάδος έχει το δικό του προσωπικό, τις δικές του εγκαταστάσεις, καθώς επίσης και τη δική του διοικητική οργάνωση. Οι κλάδοι αυτοί είναι:

Δραστηριότητες

1) Καύσιμα – Στον κλάδο αυτό ασκείται η χονδρική εμπορική δραστηριότητα της εταιρείας, καθώς και η λιανική, πάντα σε συνεργασία με την εταιρεία BP, μέσω των υποκαταστημάτων λιανικής πώλησης.

2) Λιπαντικά – Στον κλάδο αυτό ασκείται λιανική και χονδρική εμπορική δραστηριότητα, και οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης βρίσκονται σε ιδιόκτητο χώρο στη ΒΙ.ΠΕ. Καβάλας. Διακινούνται αποκλειστικά προϊόντα της ΒΡ και των θυγατρικών της τόσο για πελάτες στεριάς όσο και θάλασσας.

3) Μεταφορά – Η εταιρεία έχει στη διάθεσή της 6 μεγάλα ιδιόκτητα βυτιοφόρα (δημοσίας χρήσης), χωρητικότητας 40 τόνων, και 5 μικρότερα ιδιόκτητα βυτιοφόρα, για τη διανομή πετρελαίου θέρμανσης. Για την εξυπηρέτηση του παραπάνω σκοπού η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις πετρελαιοειδών στο Περιγιάλι Καβάλας.

Σαμέρκας
Δίκτυο πρατηρίων
Πρατήριο πώλησης υγρών καυσίμων
Πρατήριο υγρών καυσίμων & αερίου
Εγκαταστάσεις - Διακίνησης καυσίμων

Με συνεχή δυναμική ανάπτυξης, 11 πλήρως εξοπλισμένα πρατήρια καυσίμων στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη παρέχουν ολοκληρωμένη φροντίδα και κάλυψη, με ποιότητα προϊόντων και εμπειρία προσωπικού. Στόχος μας είναι η αμεσότητα και η πραγματική προσωπική υποστήριξη κάθε στιγμής της προσωπικής, αλλά και της επαγγελματικής καθημερινότητάς σας.